Už si videl náš posezónny VÝPREDAJ?  Doprava zdarma 🙂

Úvod Blog Dámske merino termoprádlo pre ňu – tipy pod vianočný stromček

Dámske merino termoprádlo pre ňu – tipy pod vianočný stromček

Či chceme, alebo nie, o chvíľu je tu čas Vianoc. Obdarúvanie našich najbližších k tomu nepochybne patrí. Hlavne racionálna časť ľudstva – teda muži vyhľadávajú najmä praktické a funkčné darčeky. V dobe konzumnej je výber občas náročný.

Polovičku potešíte pohodlným a pekným merino termoprádlom a vy nebudete mať výčitky svedomia, že ste kúpili zase raz nejakú zbytočnosť. Ak jej konečne nebude zima, možno s vami absolvuje aj zimnú turistiku. To už znie celkom dobre, nie?

Aby sme vám to uľahčili, do užšieho výberu sme zaradili funkčné aj termo oblečenie.

1. tričko Poruba – tenké tričko s krátkym rukávom, na dotyk veľmi príjemné. Celoročne predávané tričko s univerzálnym využitím. Dámy ho využijú počas teplých mesiacov na dovolenke v Európe, na turistiku a tiež na bežné nosenie, alebo počas zimy v exotických krajinách.

Dostupné farby: červená, šedý melír, fialová, tmavomodrá.

Technické parametre: 100% merino vlna, tenká, 150 g/m, raglánový strih.

Tričko PORUBA nájdeš TU.

2. tričko Lehota – Teplejšie tričko s dlhým rukávom. Dámy ho využijú hlavne v chladnejších mesiacoch – na lyžovanie, alebo bežné nosenie. Tie čo chodia často do prírody, tak aj vo vyšších nadmorských výškach, v lete napríklad na ľadovcovú turistiku, VHT, alebo počas ochladenia v Tatrách. Ak chcete darovať celý set aj s nohavicami, skombinujete ho s termo spodkami alebo legínami.

Dostupné farby: oceľovo modrá, slivková fialová, limetková, čierna, tyrkysová.

Technické parametre: 100 % merino vlna, teplá nadýchaná, 190 g/m, raglánový strih.

Tričko LEHOTA nájdeš TU.

3. nákrčník chopok – limitovaný počet (už len 2 ks) nákrčníkov so škandinávskou tematikou. K outdoorovej bunde, ku kabátu do mesta. Už sa nebude sťažovať, že jej je zima na krk.

Dostupné farby: nórsky vzor so sobmi.

Technické parametre: 100 % merino vlna, nadýchaná, 230 g/m, unisize.

Nákrčník CHOPOK nájdeš TU.

4. sukňa Taupo – praktická, teplá, štýlová a zároveň originálna. Hrubšia vlnená sukňa do zimných mesiacov, taktiež v limitovanom počte len pár kusov z každej farebnej kombinácie. Na vianočné trhy, do práce alebo tam, kde jej môže mrznúť zadok a stehná. S elastickým pásom a vreckom na mobil.

Dostupné farby: šedo-krémová, krémovo-béžová, šedo-čierna

Technické parametre: 80 % merino vlna, 20 % polypropylen, hrubý úplet, 360g/m.

Sukne TAUPO nájdeš TU.

5. legíny terchová – celoročne nositeľné a veľmi pohodlné. Na bežné nosenie, na turistiku, pohodlné cestovanie aj kempovanie v prírode. Snáď neexistuje aktivita, kam by sa nehodili. Dámy legíny využijú buď samostatne, alebo ich môžu nosiť aj ako pančuchy pod sukňu, pod membránové nohavice na turistiku, alebo pod rifle na bežné nosenie. Sú vysoko elastické takže čo sa týka veľkosti, nehrozí, že by ste sa netrafili.

Dostupné farby: čierna, šedý melír, cyklámenovo ružová, tyrkysovo-čierne pásiky, krémová.

Technické parametre: 95 % merino vlna, 5 % elastan, veľmi pružná, 250-300g/m.

Legíny TERCHOVÁ nájdeš TU.

6. mikina Ďurková – hrubá termo mikina na zips s vreckami. Verzia bez kapuce sa hodí na outdoor, verzia s kapucou sa hodí skôr do mesta. Zababušte si ju pred zimou do mikiny, ktorú si zamiluje.

Dostupné farby: tmavomodrá so šedým vzorovaním.

Technické parametre: 30 % merino vlna, 62 % polyester, 8 % nylon, veľmi teplá, 440g/m, raglánový strih.

Mikiny nájdeš TU.

7. tričko Teplička – Teplejšie tričko s dlhým rukávom, so vzorovaným motívom. Dámy ho využijú hlavne v chladnejších mesiacoch – na lyžovanie alebo bežné nosenie. Tie čo chodia často do prírody, tak aj vo vyšších nadmorských výškach, v lete napríklad na ľadovcovú turistiku, VHT, alebo počas ochladenia v Tatrách. Ak chcete darovať celý set aj s nohavicami, skombinujete ho s termo spodkami alebo legínami.

Dostupné farby: fialová so vzorom, tmavošedá so vzorom.

Technické parametre: 100% merino vlna, nadýchaná, 210 g/m, raglánový strih.

Tričko TEPLIČKA nájdeš TU.

8. nohavičky Turiec – Pružné nohavičky vyššieho strihu zakryjú pohodlne brucho aj zadok v chladnejších mesiacoch. Na šport, turistiku aj bežné nosenie do mesta. Produkt vznikol na podnety našich zákazníčok.

Dostupné farby: čierna, šedý melír, krémová s rôznymi gumičkami.

Technické parametre: 95% merino vlna, 5 % elastan, pružná tenká, 250-300g/m.

Nohavičky TURIEC nájdeš TU.

Všetky vecičky z našej ponuky sú vyrobené na Slovensku, v našej dielni. Objednaj si čo najskôr a máš to bez stresu. Ponuka platí do vypredania skladových zásob.

Froggywear.sk