Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog Hrejivé termo tričko z merino vlny – takto ho vynosíš po celý rok

Hrejivé termo tričko z merino vlny – takto ho vynosíš po celý rok

Poškuľuješ po ňom, no nevieš, či je skutočne praktické si ho kúpiť iba kvôli jednej lyžovačke a pár prechádzkam so psom v chladnom počasí? Máme pre teba niekoľko tipov, ako môžeš merino nátelník nosiť nielen v zime. Áno, aj v lete.

Vonku ešte stále prituhuje a ty sa chystáš na jarnú turistiku? Bezradne postávaš pred skriňou a nemáš ani v päte, že čo si so sebou vlastne zbaliť? Aby si nemusel so sebou ťahať na predĺžený víkend milión kusov oblečenia?

Vyrieš to hrejivým termo tričkom z merino vlny.

Poškuľuješ po ňom celú jeseň, celú zimu a stále váhaš? Čítaj ďalej a prezradíme ti možnosti ako nosiť takéto tričko po celý rok. 🙂

Vybrať si môžeš jednofarebné elegantné prevedenie pre dámy pod názvom Lehota. Pri každom tričku je možnosť zvoliť si klasický strih alebo, pre tých viac uzimených, tričko s rolákom.

To isté platí aj pre mužov, pánske basic merino tričko nájdeš pod názvom Liesek. Aj tu je možnosť voľby klasického strihu alebo s rolákom. Ponuku farebných variácií sa snažíme celoročne udržať pestrú. Na svoje si prídu konzervatívne duše ale aj tí, čo milujú farby.

Termo tričko z merino vlny nie je len na zimu

Môžeš ho pokojne nosiť aj počas chladnejšej jari, keď slnko ešte vie byť poriadne zubaté. Alebo na jeseň, keď síce všetko v lese vyzerá ako z rozprávky, no teplota už nepodskočí nad 10 – 15 stupňov. Má teda celosezónne využitie.

Áno, áno, vieme, aj leto je ročné obdobie. A teraz ti povieme, že ho môžeš pokojne nosiť aj v lete.

Pýtaš sa, vážne? V lete? Áno. No a hádam nezablúdiš v letných mesiacoch na hory? (Teraz nemáme na mysli zrovna Malé Karpaty :-), ale dajme tomu Tatry, Alpy či Dolomity…)

Ak patríš medzi tých, ktorí si leto bez vysokohorskej turistiky ani nevedia predstaviť, potom dobre vieš, aké je to ocitnúť sa odrazu niekde, kde je o dobrých 10 – 15 čísel nižšia teplota než dole. Nehovoriac o ranných výstupoch na Rysy či Kriváň, keď ťa vzduch privíta poriadne zostra a za hrejivé tričko z merino vlny budeš ešte úprimne vďačný. Zohreje ťa aj ako stredná vrstva pri neskorých večeroch pri táboráku.

Pri bežnom nosení sú tieto tričká vhodné aj ako druhá vrstva počas chladných letných večerov, len tak namiesto mikiny. Večerná prechádzka či posedenie v záhrade alebo na teraske pri pivku je hneď príjemnejšia. 😉

Merino vlna je super aj na spanie

Je ako stvorené aj v úlohe pyžama na stanovačke. A je jedno či na letnom festivale alebo uprostred panenskej prírody. Ak si už aspoň raz v živote stanoval, tak asi poznáš ten moment hrôzy, keď sa uprostred noci preberieš v spacáku a potrebuješ si urgentne odľahčiť obličky… A v tej kose vyliezť z teplučkého spacáku a zo stanu… Ako za trest. S hrejivým tričkom z merino vlny ti teplotný šok nehrozí. A keď sa zase zakutreš späť do spacáku, vďaka jeho termoregulačným vlastnostiam ho rýchlo vykúriš ako termofor.

Merino vlna sama o sebe je úžasný materiál, s ktorým fakt netrafíš vedľa, keď do neho investuješ. Nielen, že je to prírodný materiál, ale navyše nezapácha. Ľahko sa udržiava, v zime hreje a v teple chladí, je antibakteriálne, rýchlo schne a dokonca chráni pred UV žiarením. Mať merino kúsky v šatníku znamená nenechať sa prekvapiť žiadnou situáciou a zároveň si nezapĺňať život zbytočnosťami na jedno použitie.

Vzorované merino

Bonus na záver. Vždy na začiatku sezóny ponuku funkčných merino tričiek obohacujeme o vzorované modely. Predsa, nech máme tú zimu veselšiu a Vianoce kreatívnejšie. 🙂 Vzory obmieňame a dopĺňame podľa aktuálnych možností. Ponuka vzorovaných tričiek platí len do vypredania skladových zásob materiálu a vždy sa po nich len tak zapráši. Opäť sa snažíme držať ponuku vhodnú pre dámy aj pre pánov. Malá ukážka na obrázku. 🙂

O doskladnení akejkoľvek farby alebo vzoru, či iných novinkách, pravidelne informujeme na našej facebookovej stránke Froggywear. Sleduj a nič ti neunikne. 🙂

Aktuálnu ponuku termo tričiek zo 100% nej merino vlny nájdeš tu: froggywear termo tričká.

Froggywear.sk