Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog Hrejivé termo tričko z merino vlny – takto ho vynosíš po celý rok

Hrejivé termo tričko z merino vlny – takto ho vynosíš po celý rok

Termo tričká z merino vlny

Poškuľuješ po ňom, no nevieš, či je skutočne praktické si ho kúpiť iba kvôli jednej lyžovačke a pár prechádzkam so psom v mrazivom počasí? Máme pre teba niekoľko tipov, ako môžeš merino nátelník nosiť nielen v zime. Áno, aj v lete.

Vonku už prituhlo, niekde už aj nasnežilo a ty sa chystáš na prvú tohtoročnú lyžovačku? V Alpách aj Dolomitoch už pomaly začala lyžiarska sezóna, no ty bezradne postávaš pred skriňou a nemáš ani v päte, že čo si so sebou vlastne zbaliť? Aby si nemusel so sebou ťahať na predĺžený víkend milión oblečenia a strápňovať sa pred zvyškom svojej lyžiarskej svorky, že si zbalený ako na mesačné putovanie po Nepále?

Vyrieš to hrejivým termo tričkom z merino vlny.

Že už máš vybratú farbu aj vzor? Poškuľuješ po ňom celú jeseň a stále máš pocit, že do Vianoc je ešte ďaleko?  Tak sa poponáhľaj, aby to neskončilo fiaskom, lebo zhruba v polovici decembra ukončujeme prijímanie objednávok s dodaním do Vianoc.  A tiež sa ti môže stať, že sa dovtedy minie tvoj vytipovaný vzor a tak ti nakoniec Ježiško pod stromček žiadne hrejivé termo tričko nenadelí a skončíš s ponožkami a pyžamkom. 🙂

Takže teraz máš šancu, kým je z čoho vyberať. Šijeme ostošesť, až sa nám zo šijacích strojov parí. Patríš medzi klasikov? Vyberať si môžeš jednofarebné elegantné prevedenia pre dámy i pánov. A pribudli aj nové farebné varianty.

Dámske merino tričko Lehota
Dámske merino tričko Lehota – klikni na obrázok
Pánske merino tričko Liesek
Pánske merino tričko Liesek – klikni na obrázok

Pre tohtoročnú zimu sme pridali aj nový vzor  – vetvičky. Model v dámskom prevedení – termo tričko Kokava. V pánskom prevedení – termo tričko Kežmarok.

Dámske merino tričko Kokava - pánske merino tričko Kunerad
Dámske a pánske merino tričká Kokava a Kežmarok – vzor vetvičky

Ak však ,, hlavne” dámam piští srdce najmä po klasickom zimnom vzore, potešíme ťa. Tak ako každý rok, ani túto zimu nechýbajú u nás vločky 🙂
A to nielen v prevedení trička ale v ponuke aj ako rolák. A nielen vločky. Pri všetkých teplých hrejivých merino tričkách si môžeš zvoliť, či chceš klasiku alebo tričko so stojačikom – čiže rolák.

Dámske merino trićko Snežnica
Dámske merino tričko Snežnica – vzor vločky (klikni na obrázok)

Ponuka vzorovaných tričiek platí len do vypredania skladových zásob materiálu.

Ak však váhaš, či do hrejivého termo trička z merino vlny fakt investovať alebo sa obávaš, že termotričko z merino vlny ti po vyrašení prvých snežienok spod trávy bude v skrini zapadať dlhé mesiace nečinne prachom, radi by sme ťa vyviedli z omylu.
Tento multifunkčný kúsok prevetráš oveľa častejšie, než si myslíš.

Termo tričko z merino vlny nie je len na zimu

Môžeš ho pokojne nosiť aj počas chladnejšej jari, keď slnko ešte vie byť poriadne zubaté. Alebo na jeseň, keď síce všetko v lese vyzerá ako z rozprávky, no teplota už nepodskočí nad 10 – 15 stupňov. Má teda celosezónne využitie.

Áno, áno, vieme, aj leto je ročné obdobie. A teraz ti povieme, že ho môžeš pokojne nosiť aj v lete.

Hrejivé termotričko z merino vlny a v lete? No a hádam nezablúdiš v letných mesiacoch na hory? (Teraz nemáme na mysli zrovna Malé Karpaty :-), ale dajme tomu Tatry, Alpy či Dolomity…)

Ak patríš medzi tých, ktorí si leto bez vysokohorskej turistiky ani nevedia predstaviť, potom dobre vieš, aké je to ocitnúť sa odrazu niekde, kde je o dobrých 10 – 15 čísel nižšia teplota než dole. Nehovoriac o ranných výstupoch na Rysy či Kriváň, keď ťa vzduch privíta poriadne zostra a za hrejivé tričko z merino vlny budeš ešte úprimne vďačný. Zohreje ťa aj ako stredná vrstva pri neskorých večeroch pri táboráku.

Merino vlna je super aj na spanie

Je ako stvorené aj v úlohe pyžama na stanovačke. A je jedno či na letnom festivale alebo uprostred panenskej prírody. Ak si už aspoň raz v živote stanoval, tak asi poznáš ten moment hrôzy, keď a uprostred noci preberieš v spacáku a potrebuješ si urgentne odľahčiť obličky…a v tej kose vyliezť z teplučkého spacáku a zo stanu…Ako za trest. S hrejivým tričkom z merino vlny ti teplotný šok nehrozí. A keď sa zase zakutreš späť do spacáku, vďaka jeho termoregulačným vlastnostiam ho rýchlo vykúriš ako termofor.

Merino vlna sama o sebe je úžasný materiál, s ktorým fakt netrafíš vedľa, keď do neho investuješ. Nielen, že je to prírodný materiál, ale navyše nezapácha. Ľahko sa udržiava, v zime hreje a v teple chladí, je antibakteriálne, rýchlo schne a dokonca chráni pred UV žiarením. Mať merino kúsky v šatníku znamená nenechať sa prekvapiť žiadnou situáciou a zároveň si nezapĺňať život zbytočnosťami na jedno použitie.

Aktuálnu ponuku termo tričiek zo 100% nej merino vlny nájdeš tu: froggywear termo tričká.

Froggywear.sk