Už si videl náš posezónny VÝPREDAJ?  Doprava zdarma 🙂

Úvod Blog Pánske merino termoprádlo pre neho – tipy pod vianočný stromček

Pánske merino termoprádlo pre neho – tipy pod vianočný stromček

pánske termoprádlo merino

V dnešnom článku pokračujeme s tipmi pod vianočný stromček. Tentokrát pre vašich mužov, synov, otcov alebo tajných ctiteľov. Páni neradi nakupujú a tak sa iste potešia, keď dostanú pod stromček okrem ponožiek aj merino boxerky.

Polovičku potešíte pohodlným a pekným merino termoprádlom a vy nebudete mať výčitky svedomia, že ste kúpili zase raz nejakú zbytočnosť.

Aby sme vám to uľahčili, do užšieho výberu sme zaradili funkčné aj termo oblečenie.

1. tričko Poltár – tenké tričko s krátkym rukávom, na dotyk veľmi príjemné. Celoročne predávané tričko s univerzálnym využitím a taktiež naše najpredávanejšie tričko. Páni ho využijú počas teplých mesiacov na dovolenke v Európe, na turistiku a tiež na bežné nosenie, alebo počas zimy v exotických krajinách.

Dostupné farby: červená, šedý melír, tmavomodrá.

Technické parametre: 100% merino vlna, tenká, 150 g/m, raglánový strih.

Tričko POLTÁR nájdeš TU.

2. tričko Liesek – Teplejšie tričko s dlhým rukávom, stálica v našej ponuke. Jednofarebným tričkom nič nepokazíte. Páni ho využijú hlavne v chladnejších mesiacoch – na lyžovanie, alebo aj bežné nosenie. Tí čo chodia často do prírody, tak aj vo vyšších nadmorských výškach, v lete napríklad na ľadovcovú turistiku, VHT, alebo počas ochladenia v Tatrách. Ak chcete darovať celý set aj s nohavicami, skombinujete ho s termo spodkami.

Dostupné farby: oceľovo modrá, limetková, čierna, tyrkysová, tmavošedá.

Technické parametre: 100 % merino vlna, teplá nadýchaná, 190 g/m, raglánový strih.

Tričko LIESEK nájdeš TU.

3. nákrčník bôrik – jednoduchý doplnok môžete darovať samostatne alebo ho možno kombinovať s tričkom Liesek. K outdoorovej bunde, ku kabátu do mesta, nájde si uplatnenie pri každej príležitosti.

Dostupné farby: aktuálne skladové zásoby pozri pri jednotlivých farbách, na vyžiadanie aj v limetkovej, tyrkysovej a oceľovo modrej (treba si pýtať tieto farby).

Technické parametre: 100 % merino vlna, nadýchaná, 190 g/m, unisize.

Nákrčník BORIK nájdeš TU.

4. boxerky Trstín – aké by to boli Vianoce bez boxeriek pod stromčekom? Vlnené spodné prádlo poskytne vášmu mužovi viac komfortu ako bavlna. Obzvlášť ak často cestuje, trekuje a vedie aktívny život.

Dostupné farby: čierna

Technické parametre: 95 % merino vlna, 5 % elastán.

Boxerky TRSTÍN nájdeš TU.

5. mikina Baníkov – hrubá termo mikina na zips s vreckami. Verzia bez kapuce sa hodí na outdoor, verzia s kapucou sa hodí skôr do mesta. Hrubý materiál občas vynahradí aj bundu.

Dostupné farby: tmavomodrá so šedým vzorovaním.

Technické parametre: 30 % merino vlna, 62 % polyester, 8 % nylon, veľmi teplá, 440g/m, raglánový strih.

Mikiny nájdeš TU.

6. tričko Dargov – páni často píšu, že chcú merino tričká nosiť len tak do práce, a nechcú ich obtiahnuté. Práve pre nich je tu tričko Dargov vo voľnejšom strihu ako je Poltár. Tričko Dargov má klasický rovný mestský strih, nie raglán.

Dostupné farby: červená, šedý melír, tmavomodrá.

Technické parametre: 100% merino vlna, tenká, 150 g/m, hlavicový strih.

Tričko DARGOV nájdeš TU.

Všetky vecičky z našej ponuky sú vyrobené na Slovensku, v našej dielni. Objednaj si čo najskôr a máš to bez stresu. Ponuka platí do vypredania skladových zásob.

POZOR, vianočné objednávky s garanciou doručenia do Vianoc prijímame len do 15. decembra 24:00.

Froggywear.sk