Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog Keď funkčné je aj pekné, tak to môže byť jedine termo sukňa z merino vlny

Keď funkčné je aj pekné, tak to môže byť jedine termo sukňa z merino vlny

termo sukňa z merino vlny zimná

Blíži sa čas, keď sa na námestiach rozsvietia vianočné trhy, zavonia varené vínko, lokše. V ktorom stánku je najlepšia cigánska? Firemné stretnutia, stretnutia s bývalými kolegami, s kamoškami.

Patríte k jemnejšej polke ľudstva a riešite odveký problém čo si obliecť? Nerady by ste premrzli ako vlani? Rady by ste zostali chic, aj keď si dáte dolu kabát a skončíte namiesto preplneného námestia v kľudnej čajovni alebo kaviarničke?

Prezradíme vám tohoročný tromf pre dámy, čo milujú originálne vecičky: Termo sukňa s nordic vzormi a pod ňu farebne zladené termo legíny.

úpletové sukneKvalitný vlnený úplet precestoval za vami polku sveta! Pochádza z Nového Zélandu, vlnu nosili tamojšie ovečky. Jeho objavenie a pretavenie do finálneho nápadu majú na svedomí naše šikovné slovenské ručičky vo Froggywear.

Elastický pás nebude obmedzovať ani v prípade, že to preženiete s počtom kúskov domácej višňovej štrúdle. Aby ste mali to najdôležitejšie pri sebe, nechýba tiež nenápadné vrecko na vreckovky, lipstick alebo mobil.

Termo legíny sú dostupné v doplňujúcich farbách – krémovej, šedej a čiernej. Budú sa hodiť v prípade, že zima naberie naozajstné grády.

vlnena termo sukna Froggywear
šedokrémová so šedým pásom
vlnena termo sukna Froggywear
béžovokrémová s krémovým pásom
vlnena termo sukna Froggywear
šedočierna s čiernym pásom

 

 

 

 

 

 

 

 

Nepremeškajte tak svoju hrejivú šancu dostať sa k tejto jedinečnej sukni! Pretože materiálu máme k dispozícii len obmedzené množstvo a skladom už len posledné kúsky. Každá nami ušitá termo sukňa z merino vlny je originál, čo čaká na výnimočnú žienku – budúcu majiteľku.

Froggywear.sk