Vyber si z množstva farieb! Všetky veľkosti skladom pre celú rodinu.

Úvod Blog Vianoce s Froggywear – bez stresu!

Vianoce s Froggywear – bez stresu!

Oblečenie zakúpené od 1.11.2021 do 23.12.2021, s pôvodnými visačkami, bez známok nosenia, budeme možné vymeniť za inú veľkosť, strih, model alebo farbu až do 15. januára 2022.

Nie si si istý/istá, či pri nákupe oblečenia cez internet jemu alebo jej sadne veľkosť, prípadne strih, farebný odtieň alebo výrobok ako taký?

S Froggywear žiadne obavy! Chápeme, že napriek maximálnej snahe, pozorovaciemu talentu alebo našim dobrým radám sa môže stať, že tvoj darček jednoducho nesadne. Nesprávna veľkosť, strih či farebný odtieň, prípadne dlhý rukáv (hoci žiadúcejší by bol krátky), hrubý úplet, hoci by chcel/a tenší…áno to všetko sa môže prihodiť, keď kupuješ oblečenie ako darček pre niekoho iného… nevidíme si predsa navzájom do hlavy. 🙂

Preto môžete oblečenie zakúpené od 1.11.2021 do 23.12.2021, s pôvodnými visačkami, bez známok nosenia, vymeniť za inú veľkosť, strih, model alebo farbu až do 15. januára 2022.

Výmeny bude možné realizovať vrámci aktuálnej januárovej ponuky a dostupných farieb a vzorov. Odstúpenie od zmluvy je možné v zákonnej 14-dňovej lehote od prevzatia tovaru.

V praxi to funguje nasledovne:
Najneskôr do polnoci 15.1.2022 oznámiš mailom, telefonátom, kuriérom, prípadne poštovým holubom (telepatia sa nepočíta 🙂 ), že potrebuješ výmenu, a následne musí byť tovar doručený ku nám, alebo na našu poštu do 30.1.2022.

Čiže naozaj sa nie je čoho obávať! Našim stálym verným, aj našim novým zákazníkom prajeme nádherné Vianoce plné hrejivých merino darčekov.

Hor sa nakupovať bez stresu – KLIKNI SEM 🙂

Tím Froggywear

Froggywear.sk