Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog Aké sú naše nové farebné merino mikiny?

Aké sú naše nové farebné merino mikiny?

Merino mikiny pre každého

Funkčné, mäkkučké a pestré. Na čo sa môžeš tešiť?

Mikiny,  ktoré kupujete ako teplé rožky majú facelift, za aký sa rozhodne hanbiť nemusia. A veríme, že ty ho oceníš tiež, či si akčná žena alebo statný muž. Najmä preto, že tieto mikiny sú skvelým riešením pre tých, ktorí si chcú dopriať kvalitu a jedinečné funkcie merino vlny za rozumnú cenu.

Čo je na merino mikinách výnimočné?

Teplé mikiny s merino vlnou

1. pomer merino vlna vs. cena

Tento nový materiál je neskutočne mäkkučký a príjemný, takže nebudeš chcieť mikinu ani vyzliecť. 🙂 Je to zmes merino vlny a syntetiky vo veľmi prijateľnom pomere 50:50.

2. široký výber farebných odtieňov

Stále držíme rôznorodosť farieb, a tak si môžeš vybrať našu outdoorovú mikinu až zo siedmych farebných odtieňov. Klasici siahnu pravdepodobne po tmavosivej alebo tmavej petrolejovej. Pre odvážnejších a extravagantnejších máme červenú, ružovú alebo modrú. A pre tých, ktorí sa napríklad radi stratia v lese, v prírode poteší olivová zelená či khaki olivová 🙂

3. multifunkčný strih

Mikinám sme ponechali ich neutrálny strih, ktorý je už preverený. Mikina sa ti tak hodí do práce aj do prírody. Na trekovanie aj bežné venčenie psov či detí. A oceníš ju aj pri cestovaní do krajín s chladnejším podnebím. Zachováva si dobrý tepelný komfort a slúži ako teplá stredná vrstva.

Môžeš sa rozhodnúť či uprednostníš variantu s kapucňou alebo s golierom typu stojačik. Golierová mikina sa hodí ak máš inú vrstvu oblečenia s kapucňou alebo prilbu. Obidve varianty ťa ochránia pred chladným vetrom. Ak ti je čiapka málo, využiješ kapucňu. Jej tvar je prispôsobený hlave. Dobre drží a nepadá do očí. Kapucňa je taktiež vec imidžu 😉

4. merino mikina pre každého

Snažíme sa myslieť naozaj na všetkých, aby naše mikiny sadli každému. Najobľúbenejším je nepochybne klasický strih a to pre dámy mikina Bystrá a pre pánov mikina Baníkov. 

Jednoducho multifunkčné kúsky, ktoré sa svojim príjemným materiálom, vlastnosťami a dizajnom zavďačia každému – bez ohľadu na to, či máš 7 rokov alebo 60. Minulý rok sme do ponuky zaradili už aj detský model – Beniac, nájdeš ho podľa veľkostí: pre menšie deti Beniac veľ.: 98-116 a pre veľkáčov Beniac veľ.: 122-152.

5. Nosičská merino mikina Beňuška

Si mamička menšieho drobčeka? Nosíš svoje bábo v šatke alebo v nosiči? Máme mikinu aj pre teba. 🙂  Nosičská mikina Beňuška je určená na nosenie detí v predu. Vďaka výborným termoregulačným vlastnostiam merino vlny sa budeš ty aj tvoje dieťa cítiť príjemne.

Materiál je príjemný, mäkký, veľmi dobre sa prispôsobí postave aj pohybu. Počas jari a jesene je mikina vhodná ako vrchná vrstva. V zime ju odporúčame nosiť ako strednú vrstvu pod bundu. 🙂

Termo merino mikina na nosenie detí

Aj pri tejto nosičskej mikine máš možnosť výberu, či chceš mikinu s kapucňou alebo s golierom. Vynosíš ju už počas tehotenstva, pri nosení dieťatka a samozrejme ju využiješ, aj keď deti odrastú, nakoľko vsadka je odnímateľná.

Na výber máme dve veľkosti. Veľkosť 1 pre malé bábätká, od 0 do 12 mesiacov. Veľkosť 2 pre väčšie deti, od 9 do 36 mesiacov. 🙂 Ktorá sa ti hodí viac? Ak už máš veľkosť 1 a bábo podrástlo, môžeš si mikinu upgradnúť samostatnou vsadkou k Beňuške vo veľkosti 2.

Samozrejme aj vsadky máme vo všetkých farbách ako mikiny 🙂

V prípade, že si si už skôr zadovážila našu merino mikinu Bystrá a teraz by si rada nosila svoje bábo, máme riešenie aj pre teba. Vsadky totiž máme aj samostatne ku klasickým mikinám. Môžeš si vybrať vsadku k mikine Bystrá. Ak máš našu predĺženu mikinu, vyberaj vsadku k mikine Babica. A samozrejme, nezabúdame ani na tatinov 🙂 Pre pánov vyberaj vsadku k mikine Baníkov. A pozor, teraz máme na všetky vsadky 50% zľavu (len 9,90€) 😀 Teraz už naozaj nie je nad čím premýšľať 🙂

6. Dlhá merino mikina Babica

Pre ženy, ktoré obľubujú dlhé oblečenie pod zadok, máme model Babica predĺžený až o 14 cm. Spoľahlivo zakryje brucho, kríže aj zadok. Tento kabátik sa hodí rovnako na hory ako aj do mesta. Vynosíš ho počas chladných jarných a jesenných dní a kľudne aj počas suchej zimy.

Ak teda nevieš čo svojej polovičke, deťom, či svojim blízkym (alebo pokojne aj sebe) zaobstarať, s týmito merino mikinami rozhodne nikoho nesklameš. Dilema možno nastane pri vyberaní farby 🙂 Tak neváhaj a vyskúšaj 😉

Kompletnú ponuku mikín z merino vlny nájdeš v kategórii – MERINO MIKINY .

 

Froggywear.sk