Už si videl náš posezónny VÝPREDAJ?  Doprava zdarma 🙂

Úvod Blog Dopraj jej na vianoce hrejivé merino – tipy na darčeky PRE ŇU

Dopraj jej na vianoce hrejivé merino – tipy na darčeky PRE ŇU

Darčeky z merino vlny pre ženu

Nie sme síce Ježiško, ale dáme ti zopár tipov na darčeky, ktorými sa jej rozhodne zavďačíš. Ako inak, pôjde o darčeky z merino vlny.

Aj tebe sa z hĺbky duše bridia rozličné lapače prachu a nepraktické darčeky a chceš svojej polovičke, mame, sestre, tete, kolegyni či kamoške venovať tento rok pod stromček niečo užitočné, čo využije opakovane?

Chceš jej dať oblečenie, ktoré zaručene vytiahne zo skrine častejšie než raz ročne? Kúsky, ktoré nevyjdú z módy, nerozpadnú sa po prvom praní a okrem toho, že dobre vyzerajú, potešia svoje nositeľky termoregulačnými funkciami? Stav na funkčné darčeky z merino vlny.

Tento rok sme sortiment rozšírili o hromadu zaujímavých kúskov, ktoré JU potešia – či už je vášnivá cestovateľka, mamička v očakávaní, najväčšia omrzlina v okolí alebo náruživá psíčkarka.

1. Termo tričko z merino vlny, pre dámy, ktoré potrebujú poriadne zahriať 

Hľadáš darček pre najväčšiu omrzlinu v okolí, ktorá sa s príchodom chladnejších dní nie a nie zahriať? Ako stvorené pre ňu bude teplučké hrejivé termo tričko zo 100%-nej merino vlny.

Tieto dámske termo tričká šijeme z najteplejšieho úpletu merino vlny, takže jej bude teplo bez toho, aby sa musela babušiť do piatich vrstiev.

dámske termo merino tričko
Tričko Krupina – vzor geo

Našu štandardnú ponuku sme tento rok rozšírili o niekoľko noviniek. Rozšírili sme ponuku vzorovaných látok, takže ťa pri výbere potešíme väčším výberom – viac elegantných vzorov aj farieb, pričom sme upustili od detských vzorov, ktoré sme ponúkali vlani. Máme aj špecificky zimné vzory a to vločky v tyrkysovom alebo ružovom prevedení.

dámske termo z merino vlny
Farebné varianty trička Kokava – klikni na obrázok

Hádam z toľkého výberu nebudeš mať hlavu v smútku – vzor aj farebný odtieň vyberaj podľa toho, ako vyzerá šatník tej, komu chceš termo tričko darovať. Ženy, ktoré si potrpia nielen na funkčnosť ale aj na jedinečné vzory, ich určite ocenia. Rozličnými vzormi vedia dodať šmrnc aj inak monotónnemu šatníku.

dámske vzory merino vlna
Farebné varianty trička Krupina a Kolonica

 

dámske termo merino tričko
Farebné varianty trička Snežnica – klikni na obrázok

Ak však máš neochvejný pocit, že je to skôr konzervatívnejší typ, ktorý tvoju invenciu neocení, alebo sa obávaš, aby si s daným konkrétnym vzorom u nej nešliapol vedľa, odporúčame univerzálny jednofarebný variant. Modelom Lehota nemáš čo pokaziť.

2. Boxerky a tielko z merino vlny. Dopraj jej komfort od základov.

Pre všetky tie pohodové ženy (bez ohľadu na ročník výroby), ktoré majú radi komfort, teplo a samy seba. Boxerky zahrejú v tých partiách, kde to ocenia – brucho, zadok a stehná. Využije ich do práce na bežné nosenie, na lesnú prechádzku, kočíkovanie, ale aj na lyže skialp, bežky alebo zimný beh.

Okrem boxeriek alias šortkových nohavičiek, máme tento rok novinku, ktorá ich bude dlho hriať nielen na zadku. Spodné tielko zo 100%-nej merino vlny. Na tom by nebolo nič výnimočné, unikátna je štruktúra daného zloženia – merino mesh. Nadýchaný čiže hrejivý a vďaka pórom lepšie odvádza vlhkosť. Medzi najjemnejšiu merino vlnu sa radí ta so 16.5 micrónmi. Ak by sme sa riadili vlastným pocitom, tak mesh má maximálne 15 mikrónov, čiže je ešte jemnejší.

dámske spodné prádlo z merino vlny
Dámske tielko Jasenová, dámske boxerky – klikaj na obrázok

3. Tričko na dojčenie z merino vlny pre mamičky v očakávaní alebo už s bábätkom

Lámeš si hlavu čím na Vianoce obdarovať mamičku alebo tehuľku a zásoba plienok či dupačky ti pripadajú ošúchané a povedzme si to na rovinu, trochu trápne? Ak jej chceš ukázať, že skutočne myslíš na ňu, jej potreby a blaho, podaruj jej naše celoročne využiteľné merino tričko na dojčenie s dlhým rukávom Kotmanová.

Ocenia ho všetky dojčiace mamičky, ktoré potrebujú mať okamžitý, bezproblémový a diskrétny prístup k špajzi pre svoje bábätko a zároveň chcú byť v teple. Využijú ho už aj vtedy, ak sú len tehotné a trávia veľa času vonku – a rovnako plánujú tráviť aj materskú. Vďaka funkčnému materiálu a univerzálnemu strihu ho môžu nosiť celoročne prakticky kamkoľvek, na turistiku aj na stretnutie s kamarátkami, na kočíkovanie, nosenie detí v ergonosičoch, bez toho, aby museli utekať kŕmiť kamsi na wc alebo do kúta.

Už samotná merino vlna je ideálnym materiálom pre mamičky, ktoré kvôli hormónom často trápia návaly tepla a cez deň neraz aj dvakrát prepotia tričko. Spoľahlivo totiž odvádza vlhkosť, má prirodzenú termoreguláciu, čiže v zime hreje a v lete chladí a je bez zápachu aj po viacnásobnom prepotení.

Vďaka sofistikovanému strihu s ľahkým prístupom k prsníku bude ušetrená trápnych momentov, keď si bábätko zmyslí, že sa potrebuje urgentne nadojčiť. Tričko je elastické aj do dĺžky, takže ho možno pokojne nosiť aj v tehotenstve, veľmi dobre sa prispôsobí aj rastúcemu brušku. Pri zohýbaní sa k ďetom ostanú kríže chránené.

merino tričko na dojčenie dlhý rukáv
Tričko na dojčenie z merino vlny – klikni na obrázok pre viac farieb

4. Mikina z merino vlny pre aktívne ženy a dobrodružné povahy

Vyberáš darček pre aktívnu ženu, ktorá miluje výlety do neznáma a športové či iné výzvy, nemá rada preplnené skrine a kufre a slová ako „multifunkčnosť” či „minimalizmus” sú bežná súčasť jej slovníka? Povedané inými slovami, nerada sa obmedzuje a má rada jednu vec na viacero použití a využití?

Takejto dáme odporúčame ako vianočný darček športovo elegantnú mikinu z merino vlny Bystrá. Poteší minimalistickým dizajnom, ktorý možno skombinovať prakticky s čímkoľvek zo šatníka. A rozhodne neurazí. Dá sa totiž nosiť prakticky kamkoľvek od jesene do jari. Nemusíš pátrať, či sa jej bude hodiť do štýlu, len zisti, ktorý z našich farebných odtieňov jej ulahodí.

dámske mikina z merino vlny
Mikina Bystrá – klikni na obrázok pre viac detailov

5. Milá, pekná a najmä funkčná drobnosť z merino vlny

Potrebuješ niečo malé pre frajerku, s ktorou si iba 2 mesiace, sestru, mamu, tetu, susedu, kolegyňu, vašu babysitterku, no darovať oblečenie sa príliš nehodí a darovať knihu či porcelánového sloníka na poličku už vyšlo dávno z módy?

Piští tvoje srdiečko po praktickom darčeku, ktorý sa zíde skutočne každej vekovej kategórii a záujmovej skupine? Alebo chceš pre ňu niečo z merino vlny, ale fakt nevieš, či sa jej trafíš do správnej veľkosti? Vyrieš to univerzálnym darčekom — nákrčníkom z merino vlny alebo multifunkčnou šatkou.

dámske multifunkčné šatky
Pletené šatky, so vzormi alebo jednofarebné – klikni na obrázok

Multifunkčné merino šatky (alebo nákrčníky) sú vhodné pre rôzne vekové kategórie, mužov i ženy. Až na pár výnimiek totiž v zime nosíme všetci okolo krku nejaký šál, šatku či nákrčník.

Multifunkčná šatka sa hodí na bežné nosenie namiesto šálu, ale aj na svahy či na ranný džoging. Ochráni ju pred mrazom a nepríjemným vetrom. Pri športe sa šatka tak rýchlo neprepotí a nezapácha ako tunely z umelých funkčných materálov či flísu. A vyzerá fakt dobre.

Tento rok sme náš sortiment rozšírili o ponuku vzorovaných šatiek a pribudol exkluzívny nákrčník Šibeník – šálik s 3D prepletaným vzorom, ktorý sekne každej elegantnej dáme aj ako skvelý módny doplnok do práce či na stretnutia. Máme ho až v šiestich farbách, takže si rozhodne vyberieš! Ale poponáhľaj sa, tie najlepšie farby idú ako teplé rožky.

Froggywear.sk