Merino oblečenie pre celú rodinu. Všetky veľkosti a farby skladom 🙂

Úvod Blog Ultraľahká bunda proti vetru – spoločník na každý výlet

Ultraľahká bunda proti vetru – spoločník na každý výlet

V dnešnej dobe, kedy sa každý voľný okamih dá využiť na outdoorové aktivity, je kvalitná a praktická bunda nevyhnutnosťou.

Ultraľahká bunda proti vetru je vyhľadávanou a obľúbenou voľbou nielen medzi horolezcami a turistami, ale aj medzi bežnými ľuďmi, ktorí ocenia jej všestrannosť a pohodlie. Fukerky šijeme zo skvelého materiálu. Ide o pomerne odolný ripstop, ktorý je ľahký a priedušný, má vodeodpudivú úpravu a dá sa impregnovať.

Čo by mala spĺňať kvalitná bunda proti vetru?

Odolnosť voči vetru

Samozrejme. 🙂 Základnou funkciou je ochrana pred vetrom, čím sa eliminuje pocit chladu na tele.

Vysoká priedušnosť

Aj keď nás chráni pred vetrom, kvalitná bunda by mala byť zároveň priedušná, aby sa zabránilo prehriatiu tela pri fyzickej aktivite.

Nízka hmotnosť a kompaktnosť

Hlavným poznávacím znamením týchto búnd je ich nízka hmotnosť a možnosť zbalenia do malého vrecka. To z nich robí ideálneho spoločníka na cesty, do batohu alebo aj do kabelky. Pánska bunda vo veľkosti M/L váži len 132g. Dámska bunda veľkosti M/L váži len 120g.

Kapucňa a vrecká

Praktická kapucňa s elastickým lemom je nevyhnutnosťou pre ochranu hlavy a tváre.

Naša bunda má náprsné vrecko na zips (do ktorého viete celú bundu zbaliť a zazipsovať) a tiež praktické vrecká na bokoch. Sú vhodné na rôzne drobnosti ale pokojne unesú aj fľašu s vodou.

V prípade, že vrecká veľmi nevyužívate, môžete si zvoliť variantu bundy bez vreciek.

Praktický dizajn a 6 farieb na výber

Pri výrobe dbáme na každý detail. Rovný, neobmedzujúci strih. Rukávy sú ukončené elastickým lemom s otvorom na palec. V páse guma so zaťahovátkom, vďaka ktorému si bundu prispôsobíte presne vašim potrebám. Dámska bunda Baračka aj pánska bunda Barát sú dizajnované tak, aby ste sa v nej cítili príjemne aj v meste v bežnej civilizácii, nie len medzi stromami.

Kde môžete ultraľahkú bundu proti vetru využiť?

Ultraľahká bunda proti vetru je všestranný kúsok oblečenia, ktorý nájde využitie pri širokej škále aktivít. Vďaka svojej nízkej hmotnosti, kompaktnosti a schopnosti ochrániť pred vetrom sa stala obľúbenou voľbou pre mnohých ľudí.

Jednou z výhod fukerky je, že vďaka svojej veľkosti a nízkej váhe sa vojde do každého batohu, mestskej tašky aj do dámskej kabelky bez toho, aby zavadzala.

Vetrovka je dobrým spoločníkom na túry, kedy počas dňa počasie často kolíše. Pred náhlymi zmenami počasia ochráni aj pri výstupoch v horách. Je praktická pri cyklotúrach, kedy vietor môže byť veľmi nepríjemný. Je ľahko zbaliteľná a zaberie minimum miesta v batohu, takže fukerka je ideálna aj na cestovanie. A taktiež môže byť nosená ako súčasť každodenného oblečenia, napríklad na jar alebo na jeseň.

 

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Froggywear.sk