Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog Tipy na vianočné darčeky z merino vlny PRE NEHO

Tipy na vianočné darčeky z merino vlny PRE NEHO

Pánske darčeky z merino vlny

Dávať mu každoročne pod stromček papuče je dosť nuda, košele mu nikdy netrafíš, na kúpu parfumu si sa vykašľala, lebo mu beztak len zapadá prachom na kúpeľňovej poličke a tú najnovšiu hru na X-BOX si stihol kúpiť sám ešte pred Ježiškom?

Vieme, je to ťažké. Chceš byť kreatívna, no tým chlapom sa jednoducho nedá zavďačiť (a nehovoríme len o tvojej polovičke, ale aj otcovi, bratovi, bratrancovi či kamarátovi). A tak ti skúsime trochu pomôcť.

Pre mestského elegána aj milovníka hôr?

Čo darovať: Designové teplé termo tričko Kunerad zo 100%-nej merino vlny, je super pre každého muža, ktorý sa nerád v zime babuší, ale je rád v teple.

Ako ho využije: na bežné nosenie v zime do práce, na pivo s kamarátmi, na postávanie pri punči na vianočných trhoch, na turistiku s rodinou či zimnú lyžovačku s kolegami.

Prezradíme ti, že drvivá väčšina zákazníkov, ktorá si u nás objednáva tento model, sú práve muži! Tento minimalistický, príjemný vzor nikoho neurazí a sadne snáď každému – športovému typu aj elegantnému, mladším aj starším. A ak vyberieš šedý odtieň, nemáš čo pokaziť.

pánske merino termo tričko
klikaj na obrázok

Termo tričko Kunerad nájdete TU.

Pre vášnivého turistu, lovcu lacných leteniek alebo dobrodruha s príručnou batožinou?

Čo darovať: Jednofarebné celoročné merino tričko s dlhým rukávom

Ako ho využije: na celoročné nosenie ako prvú vrstvu, na bežné nosenie do práce, na rande, na turistiku a cestovanie. Pre minimalistov, ktorí majú svoje “obľúbené tričko”.

Celoročné merino tričko z tenšieho merino úpletu má skutočne univerzálne použitie, vynosí ho fakt všade, na hory či šport aj do práce. A vďaka tomu, že merino vlna je antibakteriálna, nezapácha ani pri intenzívnom nosení a rýchlo schne, ho pomaly ani nemusí zo seba vyzliecť. Ocení ho najmä ak vybehnete na predĺžený víkend do hôr a cestou si neplánovane odskočíte na kávu do mesta či na návštevu k tvojim rodičom — vyzerá veľmi civilne a minimalisticky, takže sa hodí fakt na akúkoľvek príležitosť. Tričko má športový slim fit strih a zo 6 tich farieb v ponuke si isto vyberie každý. Ak mu chceš zobrať aj variant s krátkym tričkom, v ponuke máme strihovo rovnaký model Poltár.

pánske funkčné merino tričko
klikaj na obrázok

Slimfit celoročné merino tričko Kriváň nájdete TU.

Pre dedka, otca a staršie ročníky a vlastne pre všetkých chlapov, ktorí neznesú obtiahnuté funkčné tričko?

Čo darovať: Ležérne pánske merino tričko s dlhým rukávom Limbach

Ako ho využije: na bežné nosenie do práce, do záhradky, na pivo s kolegovcami.

Jednofarebné celoročné merino tričko s dlhým rukávom má ležérny, voľnejší strih a preto je primárne určené na bežné nosenie. Stále totiž platí, že na dobré odvádzanie potu a účinnú termoreguláciu musí byť merino oblečenie obtiahnuté a priliehať na telo. Napriek voľnejšiemu strihu si však aj toto merino tričko zachováva svoje skvelé antibakteriálne vlastnosti, takže nezapácha ani po opakovanom nosení a rýchlo schne. Taktiež v 6-tich farbách. Ak mu chceš zobrať alternatívu s krátkym rukávom, v ponuke máme strihovo rovnaký Dargov.

pánske ležérne merino tričko

Ležérne merino tričko Limbach nájdete TU.

Pre partnera, na ktorého zdraví vám záleží najviac?

Čo darovať: Pánske spodné prádlo z merino vlny

Ako ho využije: v zime vonku v teréne, na lyžovačke, na turistike. Ocenia ho najmä aktívni muži, ktorí sú častejšie vonku než doma pred počítačom, turisti, skialpinisti, lyžiari alebo cestovatelia s príručnou batožinou.

Čo by to boli Vianoce bez tielka a trenírok? Tento rok môžeš svoju polovičku ohúriť funkčnou alternatívou z merino vlny!
Merino tielko sa pýši predĺženým strihom, aby sa za žiadnych okolností nevykasalo z nohavíc, takže chráni svojho nositeľa pred ofúknutím v teréne. Skvelo sa teda hodí na zimné športy, cestovanie do chladných oblastí, stepovanie na vianočných trhoch ako teplá prvá vrstva pod iné tričko.

Boxerky z merino vlny sú skvelou voľbou pre aktívneho muža, ktorého častejšie nájdeš vonku než doma pri hraní pc hier. Nezapáchajú ani pri aktívnom nosení či potení, rýchlo schnú, majú termoregulačné vlastnosti a ďalšie super vlastnosti merino vlny. Hoci sú vlnené, nehryzú a sú hypoalergénne. A keďže vieme, akí sú chlapi minimalisti, určite ich ocení aj na cestovanie.

pánske spodné prádlo merino
klikaj na obrázok

Pánske spodné prádlo z merino vlny nájdete TU.

Pre strýka, krstného otca, dedka z Michaloviec alebo obľúbeného vlekára z Vrátnej?

Čo darovať: Multifunkčnú šatku z merino vlny

Ako ju využije: na bežné nosenie, v zime namiesto šálu či šatky okolo krku, ako ochranu uší a hlavy pri rannom džogingu, ako kuklu na turistike, lyžovačke, ako krytku na oči na palube lietadla či v autobuse, pri práci v teréne v chladnom počasí.

Potrebuješ niečo malé pre starkého, strýka, bratrancov, no nemôžeš každému kupovať merino tričko, hoci by si im rada podarovala niečo z merino vlny? Chceš pre nich niečo multifunkčné a praktické, čo sa zíde skutočne každému? Alebo sa jednoducho nevieš trafiť do správnych veľkostí oblečenia, tak to chceš vyriešiť diplomaticky? Máme pre teba tip na univerzálny darček – multifunkčnú šatku.

Multifunkčné merino šatky (alebo nákrčníky) sú vhodné pre rôzne vekové kategórie, mužov i ženy. Až na pár výnimiek totiž v zime nosíme všetci okolo krku nejaký šál, šatku či buffu. Multifunkčná šatka sa hodí na bežné nosenie namiesto šálu, ale aj na svahy či na ranný džoging. Ochráni ho pred mrazom, pri športe sa nákrčník tak rýchlo neprepotí a nezapácha ako tunely z umelých funkčných materálov či flísu. A vyzerá fakt dobre.

multifunkčná šatka merino
klikaj na obrázok

Môžeš mu vybrať vyslovene zimné modely v podobe teplých dizajnových nákrčníkov alebo v jednofarebných prevedeniach, ktoré sa hodia na šport aj ku kabátu. Ak chceš nákrčník, ktorý môže nosiť po celý rok, aj v lete, máme aj celoročné, jednofarebné modely.

Pestrý výber nákrčníkov a šatiek nájdete TU.

Ešte stále váhaš, aký darček mu darovať? Vybehni do lesa, prečisti hlavu a hneď v tom budeš mať jasnejšie. Ak si nie si istá veľkosťou, pošli email na jana@froggywear.sk a niečo spolu vyberieme 🙂

Štastné a veselé!

Froggywear.sk