Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog Vodopád Trenk – Keď deti zoberú otca na výlet

Vodopád Trenk – Keď deti zoberú otca na výlet

Čo ďalšie chalanov ohúrilo na výlete v mestečku Kernhof? Len kúsok od kempu Gippelblick, kde sme ubytovaní, je veľmi pekný vodopád Trenk Wasserfall. A prečo to nepoňať inak? Naopak? Čo ak deti zoberú na výlet otca? Naši chalani (alebo asi všetky deti) sa radi hrajú s vodou. Stavajú priehrady, kýblikujú a vytvárajú malé potôčiky. Pred pár dňami boli na tomto mieste s maminou a s partiou kamošov. Teraz to celé chceli ukázať mne.

Vyrazili sme teda k tomuto vysokému vodopádu. Priamo z kempu tam vedie cyklotrasa. Dá sa ísť aj autom a zaparkovať na malom parkovisku hneď vedľa hlavnej cesty.

My sa ale nikam neponáhľame, ideme pešo 🙂 . Chodník nie je náročný. Aj mladší Patrik ho s ľahkosťou zvláda. Skvelé je, že celý čas máme tieň a príjemne chladný vzduch.

Chalani po ceste zbierajú rôzne kvetiny a všetko čo je ich očiam zaujímavé. Sú celí vytešení, že mi robia sprievodcu, všetko mi popisujú. A zrazu peknú vychádzku zaplavila nečakaná radosť – najkrajšia radosť. Jupííí, našli sme poklad 😀 . Ak pôjdete okolo, geokešku nájdete po pravej strane v skale, ale nikomu nehovorte 😉 😀 .

A sme v cieli. Vodopád Trenk Wasserfall je naozaj dlhý a oplatí sa ho navštíviť. Pod vodopádom je malá vodárnička a odtok. Chalani sú v raji. Ja s nimi 😀 . Hneď sa púšťajú do stavania hrádze – o zábavu postarané na ďalšiu hodinku 😀 . Našťastie máme na sebe tenké merino tričká, ktoré veľmi rýchlo vyschnú. Skrátka pánska jazda na pohodu 😀 .

Menšie deti sa môžu rýchlejšie unaviť, preto dávajte radšej pozor aby nepadli do vody. Mimochodom dostanete sa sem aj s kočíkom 😉 .

Priebeh cesty k vodopádu som síce nenafotil, ale aspoň nie je všetko vyzradené a cestu si užijete po svojom 🙂 .

Froggywear.sk