Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog Aké sú naše nové farebné merino mikiny?

Aké sú naše nové farebné merino mikiny?

Merino mikiny Baníkov a Bystrá

Funkčné, mäkkučké a pestrejšie. Termo mikiny s merino vlnou sme doplnili o nové farby. Na čo sa môžeš tešiť?

Áno, predsa k tomu prišlo. V našej krajčírskej dielni Froggywear postupne rozširujeme ponuku. Ku všetkým produktom dopĺňame nové farby. A to sa týka aj našich dámskych i pánskych merino mikín s prímesou syntetiky, ktoré kupujete ako teplé rožky. Mikiny majú facelift, za aký sa rozhodne hanbiť nemusia. A veríme, že ty ho oceníš tiež, či si dáma alebo pán. Najmä preto, že tieto mikiny sú skvelým riešením pre tých, ktorí si chcú dopriať kvalitu a jedinečné funkcie merino vlny za rozumnú cenu.

Čo majú merino mikiny nové?

1. pomer merino vlna vs. cena

Už dávnejšie sme upgradli naše termo mikiny, ktoré mali zloženie s obsahom 40% merino vlny na nový typ materiálu, ktorý nás všetkých chytil za srdce.

Tento nový materiál je totiž neskutočne mäkkučký a príjemný, takže nebudeš chcieť mikinu ani vyzliecť. 🙂 Stále je to zmes merino vlny a syntetiky, ale v priateľskejšom pomere 50:50.

Nezabúdaj na to, že to nie je žiadna veľkovýroba v Ázií, ale kusová výroba a poctivý slovenský výrobok. Takže výkon(vlna) predbieha cenu, čo je celkom príjemná správa, no nie?

2. väčší výber farebných odtieňov

Rozhodli sme sa pridať trochu farieb do tohto sveta, a tak si môžeš vybrať našu outdoorovú mikinu až zo siedmych farebných odtieňov. Klasici siahnu pravdepodobne po tmavosivej alebo tmavej petrolejovej. Pre odvážnejších a extravagantnejších máme červenú, ružovú alebo modrú. A pre tých, ktorí sa napríklad radi stratia v lese, v prírode poteší olivová zelená či khaki olivová 🙂

3. multifunkčný strih

Mikinám sme ponechali ich neutrálny strih, ktorý je už preverený. Mikina sa ti tak bude hodiť do práce aj do prírody. Na trekovanie aj bežné venčenie psov či detí. A oceníš ju aj pri cestovaní do krajín s chladnejším podnebím. Zachováva si dobrý tepelný komfort a slúži ako teplá stredná vrstva.

Môžeš sa rozhodnúť či uprednostníš variantu s kapucňou alebo s golierom typu stojačik. Golierová mikina je univerzálnejšia a nesie sa v štýle športovej elegancie. Hodí sa ak máš inú vrstvu oblečenia s kapucňou alebo prilbu. Kapucňa je zasa pre zimomrivých, ktorí nemajú radi, keď im ťahá na krk. Kapucňa je taktiež vec imidžu 😉

4. merino mikina pre každého

Snažíme sa myslieť naozaj na všetkých, aby naše mikiny sadli každému. Najobľúbenejším je nepochybne klasický strih – pre pánov a dámy máme v ponuke mikinu Bystrá a Baníkov. 

Dámske a pánske termo mikiny s merinom

Jednoducho multifunkčné kúsky, ktoré sa svojim príjemným materiálom, vlastnosťami a dizajnom zavďačia každému – bez ohľadu na to, či máš 7 rokov alebo 60. Tento rok sme do ponuky zaradili už aj detský model – Beniac, nájdeš ho podľa veľkostí: Beniac veľ.: 98-116 a Beniac veľ.: 122-152.

Si mamička menšieho drobčeka? Nosíš svoje bábo v šatke alebo v nosiči? Máme mikinu aj pre teba 🙂 Nosičská mikina Beňuška je určená na nosenie detí vpredu. Vďaka výborným termoregulačným vlastnostiam merino vlny sa budete vy aj vaše dieťa cítiť príjemne. Vynosíš ju už počas tehotenstva, ale využiješ samozrejme, aj keď deti odrastú.

Pre veľmi uzimené žienky máme model Babica predĺžený až o 14 cm. Spoľahlivo zakryje brucho, zadok aj kríže. Tento doslova športovo-elegantný kabátik sa hodí rovnako na hory ako aj do mesta. Vynosíte ho počas chladných jarných a jesenných dní a kľudne aj počas suchej zimy.

Ak teda nevieš, čo svojej polovičke, deťom, či svojim blízkym (alebo pokojne aj sebe), s týmito merino mikinami rozhodne nikoho nesklameš. Dilema možno nastane pri vyberaní farby 🙂 Tak neváhaj a vyskúšaj 😉

Kompletnú ponuku mikín z merino vlny nájdeš v kategórii – MERINO MIKINY .

Froggywear.sk