Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog Námornícke merino tričko – pásiky sú hitom leta aj tento rok

Námornícke merino tričko – pásiky sú hitom leta aj tento rok

merino tričko námornícke

Už len pár dní a dorazí k nám limitovaná merino vlna v úžasnom námorníckom dizajne. Spojenie merino vlny a horúceho tohtoročného módneho trendu? Jednoducho dokonalý kúsok na toto leto.

Novinka v našom e-shope!

Funkčné merino tričká v námorníckom štýle, ktoré budú kráčať ruka v ruke s horúcimi módnymi trendmi tohto leta! Alebo to možno nie je o módnych trendoch, ale jednoducho o tom, že teraz si môžeš splniť svoj tajný sen o outfite Pepka námorníka 😉 a zároveň mať na sebe tričko so skvelými termoregulačnými, rýchloschnúcimi, antibakteriálnymi či nepáchnucimi vlastnosťami, ktoré ťa nezradia ani v tom najväčšom úpeku.

pruhované merino tričko

Prúžkovaná 100%ná merino vlna v ľahučkom 150 gramovom prevedení a v unisex kombinácii tmavomodrej a svetlosivého melíru sa hodí mužom, ženám i deťom a všetkým vekovým kategóriám.

Námornícke merino tričká sú v casual strihu, nie v športovom, takže ich vynosíš na bežné nosenie do práce či na von, na cestovanie aj na nedeľnú opekačku, do prírody aj na rande. Ale samozrejme ak sa v ňom ocitneš náhodou na behu hrebeňom Malej Fatry ako náš Mirec, rovnako ťa nesklame 🙂

pruhované merino tričko

Je to veľmi elegantný, vzdušný materiál, ktorý sa hodí ku kraťasom i k rifliam, k sukni a lodičkám aj ku plátenkám.

Vybrať si môžeš verziu s krátkym aj dlhým rukávom. Klik SEM =>

Pozor, prúžkovaná merino vlna k nám dorazí koncom mája iba v limitovanom množstve, takže v tomto prípade platí – kto prv objedná, ten prv berie.

Námornícke merino tričká nájdeš TU =>

Froggywear.sk