Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog Neodolateľný doplnok tejto zimy je pletený nákrčník z merino vlny

Neodolateľný doplnok tejto zimy je pletený nákrčník z merino vlny

Pletené merino nákrčníky

Mäkučký, spoľahlivo hrejivý, funkčný a navyše hriešne dobre vyzerá? Hovoríme o štýlovom nákrčníku z merino vlny. Po minuloročnom úspechu, kedy sa predával ako teplé rožky, ho tu máme znova. Tvoj krk bude zaručene v teple a tvoj outfit dostane nevídaný šmrnc. Ak si to nestihla v minulej sezóne, poď sa s ním zoznámiť teraz.

Pletený šál ako od starej mamy – ale tento je z merino vlny

Ak si šálikový typ, rozhodne zbystri pozornosť. No zbystri ju aj vtedy, ak patríš k tým, ktorí priveľmi nemusia, keď im fúka za krk chladný vietor. A aj vtedy, ak si potrpíš na originálne štýlové kúsky v šatníku. Nákrčník z merino vlny Šibeník, ktorý ti v tomto článku predstavíme, je ozajstný dizajnový kúsok proti chladu.

pletený nákrčník z merino vlny
Je vyrobený zo stopercentnej, nadýchanej merino vlny s gramážou 260 gramov. Čo pre skúsených „merino lovers” nie je nič neobyčajné. To, čo tomuto nákrčníku z merino vlny však dodáva punc výnimočnosti a akejsi luxusnosti, je jeho vzor. Pletený 3D vzor, ktorý vyzerá fakt štýlovo, ako keby ho štrikovala tvoja starká. Tak štýlovo, že jednoducho chceš, aby ti v chladnejších dňoch zdobil krk a aby mal miesto v tvojom šatníku.

Materiál je veľmi priedušný. Vzhľadom na svoju neobyčajnú prepletanú štruktúru sa ti bude nákrčník krásne riasiť a padať práve na krku, kde dokonalo plní svoju funkciu.

Merino vlna – má funkcie, ktoré sú vždy skvelým bonusom

Keďže ide o merino vlnu, má všetky tie toľko ospevované vlastnosti merino vlny, čiže rátaj s termoreguláciou, s tým, že nesmrdí ani po intenzívnom nosení a potení ak náhodou musíš dobiehať autobus cestou do práce. A aj s tým, že úžasne hreje a je super mäkkučký. Keďže sa jedná o citlivé partie krku, ktoré sú náchylné na škriabanie, či kúsanie, vedz, že dáme krk za to, že ťa určite hrýzť nebude.

merino nakrčník horčica petrol malina
Horčicová – petrolejová – malinová

Na akú príležitosť?

Čo sa týka štýlu, merino nákrčník Šibeník je univerzálny, takže ho zladíš k džínsom a kabátu, šatám a svetríku, ale aj k softshellovej či goratexovej bunde. Poslúži ti na každodenné nosenie do práce, víkendovú zimnú turistiku aj na lyžovačku či na venčenie psa a detí. Nebude sa naň rozhodne prášiť v skrini.

Väčšia dilema prichádza skôr s výberom toho správneho odtieňa. Tie sú totiž skutočne fajnové, veď len pozri – malinovo červená, horčicovo žltá, petrolejová, modrá, sivá či svetlohnedá. Ťažký výber, však?

pletený nákrčník z merino vlny
Farba horčicová

Ak chceš nákrčník ako darček pod stromček pre niekoho iného, čiže nejde len o tvoje súkromné preferencie, skúsime ťa trochu farebne nasmerovať.

Dilema s farbou?

Sivá sa bude hodiť skutočne ku všetkému, týmto odtieňom niet čo pokaziť. Aj svetlohnedá je veľmi univerzálna, no je teplejšia ako sivá. Tieto dva odtiene sadnú asi všetkým mužom a všetkým ženám, aj ku vzorovaným a extravagantným outfitom a určite budú vhodné pre konzervatívne zmýšľajúcich a obliekajúcich sa ľudí a tiež pre staršie ročníky.

pletený nákrčník z merino vlny
Farba svetlohnedá

K jednofarebnej bunde či kabátu odporúčame kontrastnejší odtieň. Na celej čiare zatiaľ u našich zákazníkov vyhráva malinovo červená, no ani s takou horčicovou na jeseň nič nepokazíš, má nádherne teplý odtieň. Medzi mužmi ale aj ženami sa teší obľube aj petrolejová alebo modrá. Všetky tieto štyri odtiene môžu vyhovovať dámam rovnako ako pánom.

pletený nákrčník z merino vlny
Farba malinová

A pre elegantných pánov, ktorí nosia do práce aj slušné kabáty či obleky, určite ulahodí modrý odtieň.

pletený nákrčník z merino vlny
Farba sivá – modrá

Ten skutočný „problém” prichádza nie vtedy, keď sa nevieš rozhodnúť pre ten jediný odtieň, ale keď „potrebuješ” mať viac než len jeden. A aj takých zákazníkov máme, čo brali hneď aj 4 farby naraz.

Vieme ti však zaručiť, že tento dizajnový merino skvost ťa nesklame na vianočných trhoch ani na lyžovačke v Alpách a nielen, že ťa bude fantasticky hriať, ale určite si vyslúži obdivné pohľady a vypytovačky, odkiaľ ho máš. Pokojne ich odkáž do nášho obchodu. 🙂

Len pozor, z tohto výnimočného, krásneho materiálu máme iba zopár metrov z každej farby! Práve preto sme sa z neho rozhodli šiť nie šály či iné kúsky, ale práve merino nákrčníky. Takže ak váhaš, radšej sa poponáhľaj.

Froggywear.sk